OVMH: 2024 50 Jaar Jong!

MIERLO-HOUT | Ondernemers Vereniging Mierlo-Hout, opgericht in 1974, bestaat in 2024 50 jaar! De oprichters (o.a. Leo van der Vleuten en Wim Mulkens) legden de basis voor een krachtige ondernemersclub. OVMH bundelt de krachten en maakt zich sterk om Mierlo-Hout tot een fijn leefbaar ‘dorp in een stad’ te maken.

Samenwerking: Samen komen we tot kennisdelen, inspireren en zakendoen, de afgelopen jaren heeft dat geresulteerd in een diverse ondernemersgroep en bijvoorbeeld het mooie Houtse centrum met bijna geen leegstand en aansluiting bij het Ondernemersfonds Helmond. Een hechte vereniging met meer dan 100 enthousiaste leden, die ondernemend zijn op vele verschillende gebieden en die elkaar ontmoeten op de netwerk avonden met partners (o.a. met gastsprekers, tapas-/asperge-avond, mannen-/vrouwen-dagen, bedrijfsbezoeken). Via het Ondernemersfonds/Wijkmanagement wordt elk jaar de winterse sfeerversiering opgehangen in de hoofdstraten van ’t Hout en in de zomer de prachtige kleurrijke  hanging baskets. Voor de kleintjes is er elk jaar een Sinterklaasviering.

Ook zijn er eigen OVMH kadobonnen die men kan gebruiken om iemand te belonen of als cadeau te schenken, in te leveren natuurlijk bij de Houtse ondernemers. OVMH verbind en verenigd de lokale ondernemers! OVMH is een gezonde vereniging, met ruimte voor uw eigen mening en inbreng van ideeën. Een vereniging voor de moderne ondernemer die actief bezig is met zijn zaak!

Het 50-jarig bestaan zal volop gevierd worden, je zal er meer van horen!
Wilt u zich met uw onderneming bij ons aansluiten, neem contact op via het contactformulier op www.ovmh.nl