Ondernemers


2 Grasp organisatie-adviesbureaus

2 Grasp organisatie-adviesbureaus

In de waan van de dag is het lastig om tot nieuwe inzichten te komen. Met Equine Assisted Coaching® stap je bijna letterlijk met jouw voeten in de klei om de dagelijkse gang van zaken eens op een compleet andere manier te bekijken. Het zet koers naar een structurele verandering voor bedrijf en mensen. 2 grasp is sinds 2010 actief in het Equine Assisted Coaching®, is gecertificeerd en lid van KREAC&T. Wil je meer informatie of Equine Assisted Coaching® ervaren? Neem gerust contact met Bea van Hoof op!  
Aannemersbedrijf Eijkemans v.o.f.

Aannemersbedrijf Eijkemans v.o.f.

Wij zijn een aannemersbedrijf met specialisatie in het leveren en monteren van alle dak- en wandbeplating. In samenwerking met aanverwante bedrijven kunnen ook complete projecten gerealiseerd worden.
Adcommunicatie / De Loop

Adcommunicatie / De Loop

Adcommunicatie is een modern communicatie bureau, dat gebruik maakt van alle moderne en technische toepassingen in de On-Line en Off-Line communicatie.
Adprosign

Adprosign

Het juiste adres voor al uw beletteringen, groot formaat prints en systeemstands.
Adventurestore Sport & Outdoor

Adventurestore Sport & Outdoor

In deze winkel vind u alles op het gebied van outdoor, wandel- of fietstocht, voor op reis, kamperen of voor recreëren. Daarnaast is er een zeer uitgebreide sportafdeling met alles op het gebied van running, biking, fitness, tennis, hockey, voetbal, indoor etc.
Animale Beveiliging

Animale Beveiliging

Beveiligt en beschermt uw mensen, middelen, panden en terreinen in Helmond al meer dan 50 jaar
Anytime Fitness

Anytime Fitness

Als je op zoek bent naar een fitness club die van alle gemakken die jij wenst voorzien is, waar je actief gecoacht wordt naar de doelen die jij wilt bereiken, en waar je 24/7 toegang toe hebt, dan ben je bij Anytime Fitness aan het juiste adres.
ARC.CO bouwkundig ontwerp- en adviesbureau

ARC.CO bouwkundig ontwerp- en adviesbureau

U kunt bij ons terecht voor begeleiding van het hele bouwtraject: van bebouwingsonderzoek en bouwtekeningen tot bouwbegeleiding en oplevering.
B-Concrete Holding BV

B-Concrete Holding BV

Berry Verhoeven
Bakkerij ´t Bakkertje

Bakkerij ´t Bakkertje

Hoofdstraat 150 Mierlo-Hout
Batterijservice Nederland

Batterijservice Nederland

Groothandel en online verkoop van batterijen, laders en loodaccu's
Blankers Tools

Blankers Tools

Blankerstools levert u al uw verspanende gereedschappen in de metaalindustrie.
Bloemboetiek Nicole

Bloemboetiek Nicole

Wij zijn een creatieve, moderne bloem-winkel met een echte eigen stijl. Indien gewenst kunnen wij op maat gemaakte bloem-stukken leveren. Of het nu om een bruiloft gaat of een begrafenis wij van Bloemboetiek Nicole hebben de kennis en ervaring in huis die uw speciale gelegenheid tot een succes maken.
Bloemsierkunst Rens van Dijk

Bloemsierkunst Rens van Dijk

Bloemsierkunst Rens van Dijk wil u graag inspireren met onze mooie arrangementen en boeketten.
Boomrooierij Frank Martens

Boomrooierij Frank Martens

Frank Martens Boomrooierij is een eenmanszaak die ernaar streeft om zijn klanten een totaalpakket te leveren voor het rooien, snoeien, versnipperen, stronken frezen en de afvoer van restmateriaal alsmede combinaties van deze werkzaamheden.
Bouwbedrijf Rooijakkers BV

Bouwbedrijf Rooijakkers BV

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om creatief mee te denken in de wensen van onze opdrachtgevers. We hebben bewezen een betrouwbare partner te zijn voor de realisatie van een verbouwing op maat, het bouwen van een luxe villa, van de uitvoering van een bedrijfsaanpassing tot de totstandkoming van een volwaardig utiliteitsplan.
Bouwbedrijf Van Bussel ´t Hout BV

Bouwbedrijf Van Bussel ´t Hout BV

Kies voor de persoonlijke werkwijze van een familiebedrijf bij uitstek. Profiteer van ruim 50 jaar ervaring in de vastgoedbranche. En ervaar de meerwaarde van heldere afspraken en korte communicatielijnen. In de vastgoedbranche zijn we groot geworden door onze bouwactiviteiten. Daarin voelen we ons thuis.
Bremink Administratiekantoor

Bremink Administratiekantoor

Wij zijn een administratiekantoor in Helmond, gericht op het midden- en kleinbedrijf, particulieren, verenigingen en stichtingen. Wij bieden persoonlijke, administratieve hulp voor een eerlijke prijs, gerealiseerd door een deskundige en overzichtelijke organisatie. Wij zijn een laagdrempelig administratiekantoor in Helmond.
C. van Rijsingen

C. van Rijsingen

Cor van Rijsingen
Chateau Parket

Chateau Parket

Chateau Parket ontwerpt, adviseert en realiseert alles op het gebied van houten vloeren, wandbekleding en trappen. In zo’n 20 jaar hebben wij met eigen vakbekwame leggers onze zaak m.b.t. houten vloerontwerp en wandbekleding opgebouwd. Chateau Parket staat voor service en kwaliteit.
De Financiële Wooncoach BV

De Financiële Wooncoach BV

De Financiële Wooncoach is een persoonlijke allround financieel dienstverlener die op eigentijdse manier haar klanten adviseert bij financiële vraagstukken rondom wonen en inkomen.

De Hoefkens Invest B.V.

http://-/
De Hoefkens Invest B.V. Ontwikkeling en verhuur onroerend goed. Contact persoon Frank v/d Elsen info@vdeadviseurs.nl  
De Koning

De Koning

Bij de Koning werken wij veel met all-in arrangementen die kunnen verschillen van allerlei luxe hapjes tot een uitgebreid buffet inclusief drankverkoop. U kunt bij ons in verschillende ruimtes terecht, grote zaal (tot ca. 200 personen), informeel café (tot ca 80 personen) en het buitenterras (tot ca. 70 personen).
De Zoete Inval Helmond

De Zoete Inval Helmond

Zoetwaren speciaalzaak snoepwinkel / groothandel
Deelen Stoffen & Gordijnen

Deelen Stoffen & Gordijnen

De winkel die vele modebewuste doe-het-zelvers hun hart op hol doet slaan. Bij Deelen Stoffen & Gordijnen vindt u alles op het gebied van zelf-maak-mode en raambekleding.
Digimprove

Digimprove

Wij overtuigen u graag van onze toegevoegde waarde voor uw business!
Du Pré groenprojecten

Du Pré groenprojecten

Groen verhoogt de kwaliteit van leven. Daaraan werken is onze passie én ons vakmanschap.
Eetcafé De Barrier

Eetcafé De Barrier

Eetcafé de Barrier is meer dan een eetcafé. De Barrier staat bekend om de ontspannen sfeer en vlotte bediening. U kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch of een lekker diner. Maar ook voor een heerlijke catering op maat.
ElectroWorld Wout van Vlerken

ElectroWorld Wout van Vlerken

Electro World Wout van Vlerken is al 45 jaar een begrip. In onze winkels vindt u een uitgebreide collectie elektrische apparaten.
Expert Expresse Koeriersdiensten v.o.f.

Expert Expresse Koeriersdiensten v.o.f.

Expert Expresse Koeriersdiensten is een bedrijf dat zich bezighoud met zendingen welke danwel voor U als klant bijzonder belangrijk zijn, danwel het servicegerichte karakter van Uw onderneming gestalte geven.
FRANK Rijschool

FRANK Rijschool

Waarom Frank Rijschool? Onze rijinstructeurs coachen je stap voor stap door het gehele rijproces, waarbij Verkeersinzicht en Zelfstandig rijgedrag centraal staat. Het resultaat? Je gaat vol zelfvertrouwen veilig de weg op. Daarnaast bieden we je aantrekkelijke lestarieven en de mogelijkheid tot examengarantie.
Frituur-Zaal Adelaars

Frituur-Zaal Adelaars

Bij Friture Zaal Adelaars heeft u een ruime keuze uit friet, snacks, hamburgers, salades en maaltijden die u op kunt eten in onze vernieuwde friture, op ons gezellig terras of natuurlijk om mee te nemen naar huis. Onze ruime, karaktervolle zaal (met airconditioning) gebruiken we om uw feest, bruiloft of zakelijke bijeenkomst in alle opzichten te laten slagen.
Frizz Cleaning BV

Frizz Cleaning BV

Uw partner in totale dienstverlening, ook na calamiteiten. *Schoonmaak *Reiniging *ontruiming *Oplevering *Glasbewassing
Furore Schoonmaakservice

Furore Schoonmaakservice

schoonmaakonderhoud is noodzakelijk of dit nu voor een winkel, bedrijf of een huis is. Wij verzorgen dit graag voor u zodat u of één van uw medewerkers altijd in een schoon gebouw kunnen verblijven. Ontvangt u veel gasten of klanten ook dan is het schoonmaakonderhoud van groot belang, u wilt immers ook dat uw klanten in een net en proper bedrijf worden ontvangen.
Fysiotherapie Raimond

Fysiotherapie Raimond

De patiënt staat bij ons altijd centraal. Bij elke aanmelding maken wij zo snel mogelijk een afspraak. Samen met de patiënten proberen wij oplossingen te zoeken voor hun hulpvraag.
Hans Deelen dagelijks vers

Hans Deelen dagelijks vers

AGF Speciaalzaak met een ruime keuze aan kant en klare maaltijden, salades, broodjes, wraps, soepen enz. Alles uit eigen keuken.
Heesmans Installatie Techniek BV

Heesmans Installatie Techniek BV

Wij kunnen u van dienst zijn op diverse manieren bijvoorbeeld het plaatsen van een nieuwe cv ketel, airco, ventilatie en sanitair. Dit is mogelijk bij zowel nieuwbouw, als oudbouw. Ook uw bestaande installatie kunnen wij repareren en onderhouden.
Autobedrijf Henk Jongen v.o.f.

Autobedrijf Henk Jongen v.o.f.

Autobedrijf Henk Jongen v.o.f. is een familiebedrijf wat zich specialiseert in het verkopen van nieuwe en gebruikte auto's en bedrijfswagens. We leveren al 45 jaar service zoals het hoort!
Het Postmortale Zorgteam

Het Postmortale Zorgteam

Het Postmortale Zorgteam is een bedrijf, gespecialiseerd in overledenenzorg. Werkzaam vanuit Mierlo-Hout (Brabant) en Stein (Limburg). Wij bieden alle zorg omtrent de overledene vanaf het moment van overlijden tot aan de uitvaart. Wij werken in opdracht van verschillende uitvaartondernemers, in Oost Brabant en geheel Limburg. Heeft u een betrouwbare partner nodig die al een aantal jaren ervaring heeft in de overledenenzorg, wij zijn u graag van dienst. Wij vinden het belangrijk dat wensen van de overledene of nabestaande(n) worden uitgevoerd en zullen hier dan ook ons steentje aan bijdragen.
Houtse Bazar

Houtse Bazar

Sinds vele jaren is de Houtse Bazar een begrip in Helmond en verre omstreken. Bij ons vindt u de meest spraakmakende en ludieke feestartikelen.Van kleding tot hoeden en pruiken, maar ook vele accessoires om de outfit helemaal compleet te maken.
HP Machinebouw

HP Machinebouw

Wij zijn gespecialiseerd in lassen, frezen en draaien van hoogwaardige metalen producten.
Industriele spuiterij en poedercoating gebrs. Slegers BV

Industriele spuiterij en poedercoating gebrs. Slegers BV

Industriële spuiterij en poedercoating Gebrs. Slegers B.V.
J.V.D. Vrande Bedrijfskleding v.o.f.

J.V.D. Vrande Bedrijfskleding v.o.f.

Een online winkelbeleving voor al uw bedrijfskleding. Of u nu een uniform zoekt, Fairware kleding, of veiligheidskleding nodig heeft. Wij leveren verschillende merkkleding onder andere van BP, Club of Clique.
Jan Linders

Jan Linders

Welkom in onze gloednieuwe supermarkt! Hier treft u al het goede van het zuiden aan. Groente en fruit uit eigen streek, het lekkerste brood en een zeer uitgebreid assortiment.
Jumbo Supermarkt

Jumbo Supermarkt

In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs.
Juwelier & Klokkenspeciaalzaak van den Aker

Juwelier & Klokkenspeciaalzaak van den Aker

Ons uitgangspunt is dat Juwelier van den Aker voor iedereen toegankelijk is. Gezelligheid, service en perfectie vormen de basis voor ons. Al onze medewerkers stralen dit uit en nemen ruim de tijd om samen met u het mooiste sieraad of horloge uit te zoeken.
Kantoor Nederveen Accountancy

Kantoor Nederveen Accountancy

We staan voor degelijk accountantswerk gebaseerd op de meest actuele cijfers. Cijfers liegen niet, geven inzicht en zijn een belangrijk fundament voor uw financiële beslissingen. Wij vinden het belangrijk dat u uw onderneming herkent in de cijfers die wij presenteren. Maand na maand, kwartaal na kwartaal, jaar na jaar. Die taak nemen we heel serieus. De tijd dat accountants alleen achteraf de financiële geschiedenis van uw onderneming vastlegden is allang voorbij. Wij zien het als een uitdaging om met betrouwbare financiële rapportages en prognoses het heden en de toekomst met elkaar te verbinden. Deze cijfers zijn de basis waarop u als ondernemer kunt beslissen over zaken als investeringen, financieringen en groeiambities. Bent u toe aan een frisse blik op uw cijfers? Maak vrijblijvend kennis en bel ons voor een afspraak.
Kemenade Design

Kemenade Design

Kemenade Design is op 1 februari 1997 opgericht door Frank en Lean van Kemenade. In de beginjaren hebben zij vanuit een eenvoudige en kleine ruimte hun klanten bediend.
Beautyfarm La Sarel

Beautyfarm La Sarel

Beautyfarm LaSarel is een allround beauty instituut gelegen in Mierlo-Hout (Helmond), waar je terecht kunt voor een schoonheidsbehandeling, acne behandeling, huidverbetering, voedingsadvies en hand -en voetverzorging.
Makelaarskantoor Adriaan van den Heuvel

Makelaarskantoor Adriaan van den Heuvel

U kunt kiezen uit heel veel makelaars en adviseurs. Met welke reden zou u nu juist voor Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs kiezen? Tja... dat ligt er helemaal aan wat u zoekt.
Nemanja IJssalon

Nemanja IJssalon

Bij Nemanja zijn we gespecialiseerd in ijs en bonbons. Maar u kunt bij ons ook terecht voor een kopje koffie en een lekker stuk gebak.
Obresa Helmond

Obresa Helmond

Obresa is een moderne dienstverlener voor administratie, belasting advies en Interim controlling. We zijn persoonlijk in onze benadering naar zowel onze medewerkers als opdrachtgevers. Wij verkiezen overzicht en betrouwbare bekende mensen boven een grote onoverzichtelijke onderneming.
Oidtmann Meijer Dijkstra Notarissen

Oidtmann Meijer Dijkstra Notarissen

Prins Hendriklaan 21A, 5707 CJ Helmond
Personal Fitness Helmond

Personal Fitness Helmond

Raaytex

Raaytex

import-export textiel
Rabobank Helmond

Rabobank Helmond

Hoofdstraat 131 0492 594 594  
Reclameservice Van de Vorst

Reclameservice Van de Vorst

Van Der Vorst Visser Reclame-Service is het bekende gezicht in Helmond en omgeving voor het bezorgen van uw mailing, folder, krant of flyer.
Rooijakkers party & events

Rooijakkers party & events

Al ruim 30 jaar verzorgen wij evenementen en partijen. Voor het huren van verschillende materialen tot het volledig uit handen nemen van uw feest. Bij ons bent u aan het goede adres! Door de jarenlange ervaringen en ons oog voor service, kwaliteit en gastvrijheid heeft u gegarandeerd een super feest!
Slijterij - Wijnhandel 't Pijpke

Slijterij - Wijnhandel 't Pijpke

  De slijterij (wijnhandel-groothandel-kadowinkel) wordt met veel plezier gerund door Femma, William en Desire van Poppel. Wij voeren in onze slijterij een groot assortiment aan dranken, bieren en wijnen. Mochten wij iets niet in huis hebben dan kan dat product altijd besteld worden.
Snookertown

Snookertown

Snookertown All-in Entertainment Centre Al 28 jaar de plaats voor een ultiem avondje uit met spel en plezier, alles onder één dak beleefd u hier!
Sound & Light Technology

Sound & Light Technology

Bent u op zoek naar een betrouw-bare en flexibele partner die met u meedenkt op het gebied van licht- & geluidstechniek?   Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Strijkservice de Handreiking

https://www.strijkservicedehandreiking.nl/
Miranda Stutz 0645790581
PAS taxi & tours

PAS taxi & tours

De beste taxi in Helmond en omgeving vind u bij Pas Taxi & Tours. Pas Taxi & Tours beschikt over een uitgebreid, jong en goed onderhouden wagenpark, een sterk en vakkundig team van interne medewerkers en vakkundig opgeleide chauffeurs. Of u nu op zoek bent naar een taxi of een taxibus, in Helmond, Mierlo, Nuenen of omgeving. Bij Pas Taxi & Tours bent u aan het juiste adres.
Ten Donkelaar Administraties & Advies

Ten Donkelaar Administraties & Advies

Ten Donkelaar Administratie & Advies is reeds jaren gevestigd in Helmond en een bekende naam in de zakelijke dienstverlening in de stad. Ten Donkelaar Administratie & Advies is een samenwerkingsverband van enthousiaste ondernemers die u graag helpen bij alle facetten van het ondernemerschap. Wij helpen u met uw administratie en jaarwerk, geven u fiscale adviezen maar bovenal maken we graag persoonlijk kennis met u en uw onderneming!
TK-Security (TKS)

TK-Security (TKS)

TKS is specialist op het gebied van beveiliging. Wij bieden zowel aan de zakelijke als particuliere klanten een breed scala aan beveiligingsoplossingen. TKS onderscheidt zich door een goede prijs kwaliteitsverhouding. Daarnaast staat een flexibele en klantgerichte aanpak hoog bij ons in het vaandel.
Uitvaartcentrum Rustven Leende / Deurne

Uitvaartcentrum Rustven Leende / Deurne

contactpersoon Pieter Manders
Uitvaartzorg van de Kerkhof

Uitvaartzorg van de Kerkhof

Jarenlange ervaring in de uitvaartbranche helpt u door de moeilijke dagen. Geen verzekering of wel een verzekering, dat maakt geen verschil. Het staat u vrij om uw eigen uitvaartbegeleider te kiezen. Het gaat tenslotte om U. Vanuit Mierlo verzorgen wij uitvaarten in Helmond en omgeving.
van Berlo Optiek

van Berlo Optiek

van Berlo Optiek Opticien-Brillen-Contactlenzen Contactpersoon: Harold van Berlo Adres: Hoofdstraat 99 5706 AK Helmond info@vanberlooptiek.nl
Van den Hurk Bedrijfswagen

Van den Hurk Bedrijfswagen

Al meer dan 50 jaar is Van den Hurk Bedrijfswagens het beste adres in de regio wanneer het gaat om nieuwe en gebruikte bedrijfsauto’s. Dat heeft niet alleen te maken met de kwaliteit van onze bedrijfswagens, maar ook met de uitstekende service, de opvallend scherpe prijsstellingen en het persoonlijke contact.
van der Vleuten Opslag-Verhuisbox.nl

van der Vleuten Opslag-Verhuisbox.nl

Van der Vleuten Opslag-Verhuisbox biedt: Aanhangerverhuur Mobile Doe-het-Zelf Opslag-verhuisbox 5m³ Stalling & opslag voor Caravan, Camper, Old timer, Boot Winter & zomer banden opslag Ski & dakkoffers opslag Transport opslag pallets Verpakkingsmaterialen Separate units Opslagruimte
Van Lieshout Packaging

Van Lieshout Packaging

Van Lieshout Packaging is in 2011 opgericht door Bjorn van Lieshout en richt zich op productbeschermend verpakkingsmateriaal. We hebben ons gespecialiseerd in verpakkingsconcepten die uw producten beschermen tijdens transport tegen vallen, schokken en stoten. Zodat uw producten aankomen bij uw klant, zoals u ze verzonden heeft.
Veldsink - Bekx Adviesgroep

Veldsink - Bekx Adviesgroep

Veldsink – Bekx Adviesgroep, is al meer dan 40 jaar de onafhankelijke financiële dienstverlener in de regio. Binnen onze allround dienstverlening hebben we specialisten op het gebied van MKB en Particulier verzekeringsadvies, hypotheek advies en we zijn trots als zelfstandig adviseur van RegioBank.
Verbakel Party & More

Verbakel Party & More

Verbakel Party & More / Partyrentservice is een groeiend party, verhuur en cateringbedrijf. Samen met een enthousiast team weten zij van elk feest een onvergetelijke ervaring / gebeurtenis te maken!
Vleeschmeester Ronnie van Os

Vleeschmeester Ronnie van Os

PASSIE VOOR HET SLAGERSAMBACHT, MET VOORUITSTREVENDE AMBITIES. MEESTER SERVICE EN DE BESTE KWALITEIT VLEESCH, DAT IS WAAR WIJ VOOR STAAN. Wij kunnen, maken en doen heel erg veel. Maak eens een rondje over onze website, zo kun je een goede impressie krijgen over onze slagerij, catering, barbecue en partyservice. Alle informatie is te vinden op de site in ons assortiment. Speciale vragen of wensen, dat is onze uitdaging. Kom gerust eens langs in onze winkel, bel ons of stuur een mail; wij willen ieders verwachtingen overtreffen. Offerte aanvragen? Dan kan dat ook via de mail.
Vossenberg Events & Horeca Support

Vossenberg Events & Horeca Support

John van de Vossenberg Telefoon: 06 55858626
Warrenburg.nl Rijopleidingen

Warrenburg.nl Rijopleidingen

Coachen, ondersteunen & adviseren Warrenburg.nl rijopleidingen is een Rijschool Helmond die je uitstekend kan helpen bij het behalen van je rijbewijs. Kwaliteit en veiligheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij zijn van mening dat een goede (rij)opleiding de basis is om op veilige en verantwoordelijke wijze aan het verkeer deel te kunnen nemen.
Wim Mulkens

Wim Mulkens

Bijna 50 jaar staat ons familie bedrijf in de regio Helmond bekend voor het leveren van audio en video en huishoudelijke apparaten. Die wij met de grootst mogelijke zorg en nazorg installeren. Ook zorgen wij ervoor dat u ook alle apparaten kunt bedienen wanneer wij bij u weggaan. Wij en u hebben tenslotte niets aan als u iets bij ons koopt en het niet kunt gebruiken. En natuurlijk zijn wij niet te beroerd om daarna nog eens terug te komen als u iets toch nog niet helemaal begrijpt.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring