Ga terug naar nieuws

OVMH Kerst Wensboom Actie


Hij staat er weer: De wensboom op het kerkplein van Mierlo-Hout! Een initiatief van de Ondernemers Vereniging Mierlo-Hout (OVHM). Iedereen kan voor iedereen een wens doen. Vul het wensformulier in en lever het in en wie weet wordt uw wens uitgekozen. Het formulier kan ingeleverd worden bij Wim Mulkens.

Uitleg, spelregels en voorwaarden:
Tot 31 december kunt u weer meedoen aan de kerstwensboom actie. Bewoners van Mierlo-Hout kunnen voor een ander persoon een wens doen. Voor iedere wens die er wordt gedaan, wordt er symbolisch iets in de boom gehangen. De ondernemers van de OVMH laten een aantal wensen in vervulling gaan.

 1. Er mag maximaal 1 wens per persoon worden uitgeschreven.
 2. Meerdere personen uit 1 gezin mogen een wens invullen.
 3. De wens is uitsluitend voor een ander persoon bedoeld en niet voor uzelf.
 4. Alleen volledig ingevulde wensformulieren kunnen in vervulling gaan.
 5. Het formulier kunt u hier downloaden/printen en invullen en vervolgens inleveren bij Wim Mulkens. Voor een ingevuld wensformulier ontvangt u een kerstdecoratie die u zelf in
  de kerstboom op het plein dient te hangen. Deze decoratie is symbolisch. De winnende wens wordt geselecteerd uit de ingeleverde formulieren.
 6. De kerstwensboom staat op het plein tegenover de kerk bij de Jumbo.
 7. De wensen kunnen tot 31 december worden ingeleverd/opgehangen.
 8. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht in januari 2019.
 9. Het OVMH selecteert de winnende wens(en). De wens wordt op basis van haalbaarheid en beschikbaar budget geselecteerd. Dit kunnen meerdere wensen zijn.
 10. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.
 11. Tijdens deze wensactie kunnen foto’s/video opnames gemaakt worden die gebruikt worden voor publicatie in de (plaatselijke) media. Door deel te nemen aan deze actie bevestigd de deelnemer automatisch dat foto’s/video opnames waar hij/zij op staat voor deze doeleinden gebruikt mogen worden.
 12. De wens kan niet ingewisseld worden voor geld.
  Deze actie wordt aangeboden door de Ondernemersvereniging Mierlo-Hout.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring