Ga terug naar nieuws

OVMH Kerst Wensboom Actie


Hij staat er weer: De wensboom op het kerkplein van Mierlo-Hout!

Een initiatief van de Ondernemers Vereniging Mierlo-Hout (OVHM). Iedere Mierlo-Houtenaar kan voor een ander een wens doen.

Afbeeldingsresultaat voor kerstboom mierlohout

Bezoek onze OVMH Kerstkraam op 20 december van 16:00 – 20.00 uur en/of 21 december 10:00-15:00 uur op het kerkplein hier kunt u uw wensformulier invullen/inleveren. Voor iedereen die een wensformulier invult een lekkere traktatie!

Ook is het mogelijk tot uiterlijk 29 december uw wensformulier te mailen naar info@ovmh.nl, of in te leveren bij Wim Mulkens Pastoor Elsenstraat 28.

Voor alle spelregels en/of het downloaden van het wensformulier zie wensformulier 2019


Uitleg, spelregels en voorwaarden:
Tot 29 december kunt u weer meedoen aan de kerstwensboom actie. Bewoners van Mierlo-Hout kunnen voor een ander persoon een wens doen. Voor iedere wens die er wordt gedaan, wordt er symbolisch iets in de boom gehangen. De ondernemers van de OVMH laten een aantal wensen in vervulling gaan.

 1. Er mag maximaal 1 wens per persoon worden uitgeschreven.
 2. Meerdere personen uit 1 gezin mogen een wens invullen.
 3. De wens is uitsluitend voor een ander persoon bedoeld en niet voor uzelf.
 4. Alleen volledig ingevulde wensformulieren kunnen in vervulling gaan.
 5. Bezoek onze OVMH Kerstkraam op 20 december van 15:00 – 20.30 uur  en/of 21 december 10:00-15:00 uur op het kerkplein hier kunt u uw wensformulier invullen/inleveren. Voor iedereen die een wensformulier invult een lekkere traktatie! Ook is het mogelijk tot uiterlijk 29 december uw wensformulier te mailen naar info@ovmh.nl, of in te leveren bij Wim Mulkens Pastoor Elsenstraat 28. Voor het downloaden van het wensformulier zie Wensformulier 2019
 6. De winnende wens wordt geselecteerd uit de ingeleverde formulieren.
 7. De kerstwensboom staat op het plein tegenover de kerk bij de Jumbo.
 8. De wensen kunnen tot 29 december worden ingeleverd/opgehangen.
 9. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht in januari 2020.
 10. Het bestuur OVMH selecteert de winnende wens(en). De wens wordt op basis van haalbaarheid en beschikbaar budget geselecteerd. Dit kunnen meerdere wensen zijn.
 11. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.
 12. Tijdens deze wensactie kunnen foto’s/video opnames gemaakt worden die gebruikt worden voor publicatie in de (plaatselijke) media. Door deel te nemen aan deze actie bevestigd de deelnemer automatisch dat foto’s/video opnames waar hij/zij op staat voor deze doeleinden gebruikt mogen worden.
 13. De wens kan niet ingewisseld worden voor geld.
  Deze actie wordt aangeboden door de Ondernemersvereniging Mierlo-Hout.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring